Nomedica - den naturlige løsning

Om Nomedica Hvordan rask? Hvordan slank? Emner Butik
Til Nomedica startside Nomedica på Facebook   Ugeskrift for Lægfolk ARKIV  

 


What the Bleep do we (k)now?!

Verden på Hovedet


What the BleepFilmene "The Secret" (Hemmeligheden) og "What the Bleep, do we (k)now" (Verden på Hovedet) er film med et indhold, der har ændret mange menneskers holdninger og liv!

Efter jeg begyndte at sælge disse film, har jeg modtaget mange mails om emnet.

Filmen What the Bleep do we (k)now? giver anledning til virkelig mange forskellige meninger og opfattelser om filmens budskab eller idé.

Nogle mener, at filmen indeholder videnskabelige eller spirituelle sandheder – andre at dens indhold er ren volapyk!

Nogle betragter filmen som religiøs, andre som ren blasfemi.

Nogle mener de får svar, ved at se filmen, andre at de ser nye muligheder og begynder at stille spørgsmål.

En af mine gode venner faldt i søvn, da han så filmen, en anden var nærmest helt euforisk efter filmen!

Det er interessant, at der er så mange måder, at se den samme film på, og så mange forskellige konklusioner.

Nedenfor kan du læse nogle af de udtalelser, jeg har modtaget om filmen What the Bleep do we (k)now?!

Udtalelser om filmen Hemmeligheden (The Secret), kan du læse på siden her >>

Bragt i Ugeskrift for lægfolk 39, 2007:What the Bleep do we (k)now?!

"Efter at jeg har set "Verden på hovedet!" eller "what the bleep do we (k)now!?" ser jeg mange ting fra et helt andet synspunkt.

Aldrig før er jeg blevet oplyst på denne måde omkring hvordan samspillet er mellem sindet, hjernen, og sjælen. Hvor meget vi er primus motor i vores eget liv, hvordan vores tanker styrer vores kropsfunktioner, sygdom, og psykiske tilstand. Det hele er styret og besluttet af os selv, men det vil så også sige at VI, DU, JEG KAN ÆNDRER DET.

Mange bøger beskriver noget lignende, men det er også kun noget lignende, dette er toppen af kransekagen.

Opskriften til lykke eller ulykke ligger i denne film, ja man skulle tro det var løgn, men det hele smelter sammen i en større enhed, og så er det så ubeskrivelig simpelt.

Den animering der er brugt er fabelagtig, jeg fik virkelig fuldstændig fat i, hvad det hele drejede sig om.

Jeg kan ikke give andre skylden mere, jeg kan stadigvæk prøve, men det ligger i mine" hænder". Fantastisk sandhed, fantastisk synspunkt".

A.L. Skolelærer

Bragt i Ugeskrift for lægfolk 41, 2007:

Jeg har i løbet af de sidste 5 måneder set først "The Secret" og siden den forlængede version af "What the Bleep do we know".

Jeg er enig i kritikken af "The Secret", hvad angår den meget populistiske formidling (overdramatiseret etc.) af budskabet, ligesom jeg også mener det er en skam at filmen udelukkende kigger på, hvordan man kan bruge loven om resonans og forbindelsen til kosmos til at opnå materielle ting som penge, godt helbred etc., og overhovedet ikke kigger på hvad loven om resonans har af betydning for essentielle spørgsmål såsom "hvordan kan jeg få evig perfekt kærlighed ind i mit liv?", "hvorfor er jeg her?", "hvad kan jeg gøre for andre og for det som er større end os selv?", "hvad sker der når jeg dør?", "findes der noget som er større og mere perfekt end mig selv?" etc.

Men bortset fra det, så synes jeg det er fremragende at nogen har fremstillet en film som "The Secret".

Den indikerer på en letforståelig måde at der findes mere mellem himmel og jord, og dens materialistiske indfaldsvinkel gør den velegnet for en stor del af jordens befolkning. Samtidig har produceren været smart nok til ikke at begynde at diskutere, hvad det er/hvem det er som er større end os selv. Dette var jeg ganske skuffet over i begyndelsen. Men jeg kan godt se at filmen, ved at lade være med at vælge én bestemt religiøs retning, bliver tilgængelig for langt flere mennesker. Og det er fremragende, synes jeg, at helt almindelige mennesker uden nogen bestemt interesse i det spirituelle, nu har fået adgang til en film der viser den mulige eksistens af noget større end os selv.

Med hensyn til "What the bleep do we know - extended version" så synes jeg, at det er en rigtig spændende film. Den gør alment tilgængeligt, hvad forskere med interesse i kvantefysik og "paranormale" fænomener har fundet frem til indtil videre.

Filmen beskæftiger sig bl.a. med, hvordan vi kan vælge at træde ud af vores nuværende begrænsede opfattelse og se tingene fra et større perspektiv, og meget meget mere. "What the bleep do we know" er efter min mening et must see. Så er det jo op til en selv, hvad man vil bruge det til/om man vil bruge det til noget. Men så længe man holder sig til den traditionelle videnskab (der er ikke noget større end os selv, når vi dør er livet slut, livet har ingen mening, alting sker tilfældigt, og evig perfekt kærlighed er ønsketænkning) og ikke informerer sig om den anden synsvinkel, så har man jo rent faktisk ikke noget valg.

Så hatten af for "what the bleep do we know", som på en letforståelig og underholdende måde giver alle mennesker muligheden for at opleve livet på en helt ny måde.

Venlige hilsner
Lis

Bragt i Ugeskrift for lægfolk 42, 2007:

“What the bleep do we (k)now” modtog jeg I går med posten. Den har jeg ikke set endnu.
The Secret er en øjenåbner.

Selvom jeg ”vidste”, at det var sandt, havde jeg ikke fået det ”under huden”.
Jeg så filmen for en uge siden, er begyndt at læse bogen på dansk, og har lavet min første liste.

Åbner øjnene om morgenen på en ny måde.

Og så falder man let tilbage til gamle mønstre, men det gør man ikke ret længe ad gangen.

Man har egen fri vilje, og man er en del af en større helhed, som selvsagt omfatter andre mennesker.

Den fulde forståelse får man vist først, når man har arbejdet med troen længe.

Kan varmt anbefales at gå i gang!

Med venlig hilsen
Ulla


Bragt i Ugeskrift for lægfolk 47, 2007:

Jeg har begge film The Secret og What the Bleep... De er begge enestående i det, at der ikke rigtig findes nogle andre lignende film, der kan få en til at vågne (undtaget film som f.eks. Matrix).

Alt det, som kan bryde vores daglige mønstre og vække vores kreativitet og lyst til at skabe noget smukt, er vigtigt mere end nogensinde før i vores teknologiske, forhastede tidsalder.

Forståelse af filmene hænger sammen med det niveau, hvor man selv lige befinder sig i nutiden, så i stedet for at forstå The Secret på den måde, at ens tanker har en magtfuld skabende energi, kan man blot opfatte den som en anden opskrift på, hvordan man let kan blive millionær ;)

Noget af det vigtigste i begge film er deres positive budskab. Hvis vores tanker skaber vores liv, må det altså være vigtigt hvad man fokuserer på.

Positive tanker skaber positive ting, negative tanker skaber negative ting. Der er andre film, der kan ses på Internettet og har et vigtigt budskab (ligesom Earthlings og Zeitgeist), men deres billeder giver ikke den samme positive energi. Tværtimod.

For at skabe noget godt, må man fokusere på gode ting, ikke dårlige ting, for at elske og blive elsket må man fokusere på kærlighed og ikke had.

Faktisk er opskriften ret enkel :o)

Længe før jeg har set The Secret har jeg gennem mange livsoplevelser fået bekræftet sandheden om tankernes skabende kraft (eller tiltrækningskraft).

Hvis man ønsker noget, skal man bare gøre det uden at presse på, man skal være som et barn, fuldstændigt fri af fordomme og begrænsninger og have fantasi til at skabe et billede, der vil manifestere ens skabende energi i universet. Og så kan alt ske.

The Secret giver virkelig en hjælpehånd til alle der ikke ved, hvad de skal med deres liv.

I stedet for at tænke over forurening med masser af biler, massemord og mishandling af dyr, dårligt vejr og ens dårlig frisure kan man tænke over brintbiler, økologi, hvilken som helst træ, blomst eller bi og hvor mange muligheder der altid er i ens liv, man kan bare vælge :)

Kærlig hilsen
Petr

Fra Ugeskrift for lægfolk 48, 2007:

Erfaring og viden er det vigtigste i et menneskes liv.

Erfaring kan vi slet ikke undgå, hvis vi lever og oplever.

Men viden kræver en egen indsats.

Når man ser filmen (What the Bleep do we (K)now?!)opstår der egne oplevelser og egne tanker, men der opstår flere spørgsmål end der er svar.

Derfor er denne film meget vigtig og så berigende ...

Fordi nye spørgsmål åbner en helt ny verden.

Denne nye verden skal bruges til at søge viden.

Men se den flere gange.

Anden og tredje gang åbner nye muligheder, nye oplevelser, nye spørgsmål og nye svar og ny viden.

Tænk på det gamle ord: Når vi har erfaring nok til at leve vort liv, er vi gamle nok til at dø.

Arne Keller

Bragt i Ugeskrift for lægfolk 49, 2007:

”Verden på hovedet” ... en øjenåbner!

Det kan stærk anbefales at se filmen.

Lige fra start lægger den op til en helt speciel oplevelse, som helt sikkert vil være individuel, da der er mange måder at se filmen på. Derfor er det også en tankevækkende film, der fortjener at blive set flere gange.

En film man skal give sig god TID til at se -- man skal have tid til at fordybe sig ... det nyttet ikke noget bare at se den med halv opmærksomhed, mens tankerne er optaget af andet.

Det er en film, der bestandig lukker op for nye indsigter. Min overbevisning at alt er en illusion, og at vi med vores tanker er skabere af vores egen virkelighed, bliver virkelig bestyrket, og der er overraskende mange a-ha oplevelser forbundet med at se filmen. Mange gange har jeg måttet gøre ophold i filmen for at fordøje de dybe erkendelser.

Jo flere gange jeg ser filmen, jo mindre kan jeg faktisk fortælle om selve handlingen. Filmen er meget indholdsrig -- med mange gode scener og dialoger, men det der har gjort stærkest indtryk, er helt klart det aftryk, den har sat i mit sind.

Filmen skal ikke bare ses -- den skal opleves!

Filmen er virkelig en øjenåbner mht. vores forunderlige sind, men samtidig må vi sande de kloge ord: ”Jo mere vi ved, jo mere finder vi ud af, vi ikke ved.”

En eftertanke

Hvis vi er enige i den tankegang: ”At virkeligheden findes i vores hjerne og alt det der sker i vores indre, skaber den ydre virkelighed”, så forklarer det meget godt, hvorfor den ny tids behandlingsmetoder som f.eks. EFT, TFT, NLP, tankens kraft og forskellige former for energimedicin vinder så stort indpas.

Det er alle sammen teknikker, der har fokus på vores uforklarlige og gådefulde sind -- alt det vi ikke kan se, og måske derfor tror vi ikke kender ...

Grete Lind

Bragt i Ugeskrift for lægfolk 50, 2007:

Modtog filmen (What the Bleep do we (k)know?!) i dag og var meget spændt så jeg satte mig til at se den med det samme.

Den relaterer absolut til ”The secret”.

Dog synes jeg den er noget "tungere" at forstå end ”The secret”.

Havde den været i bogform ville der være mange steder jeg lige skulle læse en gang til.

Synes den er fantastisk, men er helt bevidst om at jo flere gange man ser den jo mere får man ud af den og jo flere ting "falder" på plads.

Det er uden tvivl en film som skal ses nogle gange for at få det fulde udbytte af den og samtidig også en film som inspirerer til at man ikke kan vente med at se den igen.

Mange hilsner
Susanne F. Nielsen.

Bragt i Ugeskrift for lægfolk 03, 2008:

Jeg synes det er en fantastisk film (What the Bleep do we (k)now?!). Og jeg tror det er en god ide at se den jævnligt, da man efter et stykke tid let synker tilbage i det fysiske univers, som man er vant til at opfatte det.

Denne tendens vil formodentlig aftage jo mere man bevidst arbejder med sine tanker.

Hvor højt man kan nå ud fra den viden/inspiration filmen giver vil nok være meget individuelt og meget afhængigt af hvor meget man bevidst arbejder med sine tanker, men jeg er ikke i tvivl om at alle der blot ser filmen, vil få forbedret deres livskvalitet - om så blot i en kort periode indtil filmen måske er glemt igen.

Med venlig hilsen
Frank Qvist

Læs evt. mere om filmen What the Bleep do we (k)now?! her.

Køb What the Bleep do we (K)now?! her, og få 45 min ekstra oversættelser med helt gratis! >>

Sidst revideret 10. marts 2008

Gratis nyhedsbreve:

Ugeskrift for lægfolk er et gratis nyhedsbrev om sund kost, livsstil mv. Udkommer hver uge via e-mail.
Tilmeld dig her >>

Slankenyt er et gratis nyhedsbrev om overvægt og slankekure.
Tilmeld dig her >>

Vegetarbladet er et gratis nyhedsbrev om vegetarkost. Tilmeld dig her >>


Om overvægt og slankekure
Hvordan slank? (den vigtigste side om emnet)
Den grundlæggende årsag til overvægt
Vægtkontrol
Hurtigere vægttab
Slankenyheder


Hvordan rask?
Gennemgå disse sider i rækkefølge:
Hvordan rask?
1) Spis dig sundere
2) Undgå stimulanser
3) Sov godt
4) Dyrk motion
5) Få nok sol og frisk luft
6) Rask uden medicin


Sygdomme og symptomer
Hvad er sygdom?
Sygdoms trinvise udvikling


Medicin
Lægemidler
Helbreder medicin?
Bivirkninger
Nedtrapning af medicin
Naturmedicin


Om sundhed og velvære
Hvad er sundhed
Kroppens immunforsvar
Den ideelle kost
kost og sundhed


Bøger:

Hvordan Rask?
Bogen beskriver de ændringer i kost, livsstil mv., der styrker kroppens helbredende evner.
Læs mere her.


Kunsten at ændre vaner  | e-bog
En bog om hvorfor det er så svært at ændre vaner, og hvad du gør for alligevel at klare det!
Læs mere her


Zoneterapi - lær det selv | e-bog
Læs mere her


Sikker Slank
Ned i vægt på en sund og sikker måde.
Læs mere her.


Bøger og helseprodukter online

Spar 5 - 30 % på populære kosttilskud, naturlægemidler mv. her: helseonline.dk


Teksterne på nomedica.dk er skrevet/redigeret af John Buhl.

Har du spørgsmål, kommentarer e.l., kan du skrive til mig på john(a)nomedica.dk

 

Copyright Nomedica v/John Buhl. | Persondatapolitik

Vigtige brugerbetingelser: Indholdet på Nomedica.dk er udelukkende til informationsbrug. Oplysningerne må på ingen måde bruges som erstatning for nødvendig lægebehandling. De må ikke og kan ikke bruges som grundlag for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Læs mere her.