Nomedica - den naturlige løsning

Om Nomedica Hvordan rask? Hvordan slank? Emner Butik
Til Nomedica startside Nomedica på Facebook   Ugeskrift for Lægfolk ARKIV  

 


Nomedicakurser

BEMÆRK: Kurserne leveres ikke længere. Nye online kurser er under forberedelse. Tilmeld dig nyhedsbrevet, og du vil få besked, når de nye kurser er klar

- - -

På Nomedica-kurserne lærer du at vejlede, støtte og coache andre til at gennemføre ændringer i kost, livsstil og levevilkår.

Kurserne er tilrettelagt som hjemmestudie, så du kan være med, uanset hvor du bor og uanset hvor meget tid, du kan/ønsker at bruge på det!

Jo grundigere, du studerer materialerne, desto bedre og billigere er det for dig. Ud over kursusmaterialerne betaler du nemlig kun for den tid, jeg reelt bruger på at rette dine opgaver og besvare eventuelle spørgsmål.

Læs materialerne grundigt, svar kort og præcist på opgaverne, og du kan forholdsvis let og økonomisk gennemføre alle kurser!

Vi kan nu levere det første af i alt fire nomedicakurser: Den naturlige løsning – uden medicin og kure

Ringbind med ca. 275 sider + kursusplan kr. 750 (600 + moms)

Prisen dækker kursusmaterialet og ikke rettelse af opgaver, coaching, besvarelse af evt. spørgsmål mv. Du køber selve undervisningen (rettelse af opgaver mv.) separat. De fleste vil være i stand til at gennemføre kurset med 2-3 timers undervisning.

Undervisning kr. 600 pr. time (480 + moms). Jeg underviser kun via e-mail, og altså ikke længere via telefon eller som personlig konsultation/undervisning.

Bemærk: Hvis du ikke ønsker, at arbejde som coach kan du også vælge at læse og gennemføre kurserne helt på egen hånd uden at købe undervisning (rettelse af opgaver mv.).

Tre eller fire yderligere kurser vil blive udarbejdet, som tilsammen vil udgøre hele uddannelsen. De vil bl.a. omhandle emnerne ernæringsterapi, ernæringslære og coahing. Planen er, at hele uddannelsen er bliver klar i løbet af 2008.

Har du forudsætningerne – eller opnår du forudsætningerne i løbet af kurserne – bliver du ikke alene i stand til at hjælpe dig selv og andre med at ændre kostvaner, livsstil og levevilkår, du kan også vælge at skabe dig en indtægt ved at coache/undervise i principperne.

Du skal gennemføre og bestå alle kurserne, før du kan fungere som Nomedica-coach, men du kan naturligvis sagtens gennemføre kurserne, selv om du ikke ønsker at coache/undervise andre, men blot er interesseret i emnerne.

Betingelserne for at kunne fungere som Nomedica-coach er:

  1. At du har gennemgået og bestået Nomedicakurserne
  2. At du selv helt eller langt overvejende lever efter principperne som du lærer om på kurserne, og har oplevet rigtig gode resultater med dem
  3. At du ikke er involveret i uetisk salg/markedsføring af medicin, sundhedsskadelige produkter/aktiviteter, ulovligt salg af helseprodukter – eller andre aktiviteter der er i modstrid med Nomedicas formål og virke
  4. At du coacher/underviser på en ansvarlig måde og efter bedste evne
  5. At du holder dig ajour med ny viden om, hvordan ernæring, livsstil og levevilkår påvirker sundheden – bl.a. ved at abonnere på Ugeskrift for lægfolk og Slankenyt (gratis nyhedsbreve via e-mail).

Dit arbejde som coach består i at undervise og støtte klienten, til at gennemføre de forbedringer i kost, livsstil, holdninger og levevilkår, der i langt de fleste tilfælde vil resultere i øget velvære og sundhed.

Læser du materialerne grundigt og svarer præcist på spørgsmålene kan du gennemføre alle kurserne med et minimum af hjælp, og til en brøkdel af den pris de fleste andre kurser af den slags koster.

 

Gratis nyhedsbreve:

Ugeskrift for lægfolk er et gratis nyhedsbrev om sund kost, livsstil mv. Udkommer hver uge via e-mail.
Tilmeld dig her >>

Slankenyt er et gratis nyhedsbrev om overvægt og slankekure.
Tilmeld dig her >>

Vegetarbladet er et gratis nyhedsbrev om vegetarkost. Tilmeld dig her >>


Om overvægt og slankekure
Hvordan slank? (den vigtigste side om emnet)
Den grundlæggende årsag til overvægt
Vægtkontrol
Hurtigere vægttab
Slankenyheder


Hvordan rask?
Gennemgå disse sider i rækkefølge:
Hvordan rask?
1) Spis dig sundere
2) Undgå stimulanser
3) Sov godt
4) Dyrk motion
5) Få nok sol og frisk luft
6) Rask uden medicin


Sygdomme og symptomer
Hvad er sygdom?
Sygdoms trinvise udvikling


Medicin
Lægemidler
Helbreder medicin?
Bivirkninger
Nedtrapning af medicin
Naturmedicin


Om sundhed og velvære
Hvad er sundhed
Kroppens immunforsvar
Den ideelle kost
kost og sundhed


Bøger:

Hvordan Rask?
Bogen beskriver de ændringer i kost, livsstil mv., der styrker kroppens helbredende evner.
Læs mere her.


Kunsten at ændre vaner  | e-bog
En bog om hvorfor det er så svært at ændre vaner, og hvad du gør for alligevel at klare det!
Læs mere her


Zoneterapi - lær det selv | e-bog
Læs mere her


Sikker Slank
Ned i vægt på en sund og sikker måde.
Læs mere her.


Bøger og helseprodukter online

Spar 5 - 30 % på populære kosttilskud, naturlægemidler mv. her: helseonline.dk


Teksterne på nomedica.dk er skrevet/redigeret af John Buhl.

Har du spørgsmål, kommentarer e.l., kan du skrive til mig på john(a)nomedica.dk

 

Copyright Nomedica v/John Buhl. | Persondatapolitik

Vigtige brugerbetingelser: Indholdet på Nomedica.dk er udelukkende til informationsbrug. Oplysningerne må på ingen måde bruges som erstatning for nødvendig lægebehandling. De må ikke og kan ikke bruges som grundlag for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Læs mere her.