Nomedica - den naturlige løsning

Om Nomedica Hvordan rask? Hvordan slank? Emner Butik
Til Nomedica startside Nomedica på Facebook   Ugeskrift for Lægfolk ARKIV  

 


Vanebog

Mange tror, at det hele handler om at finde den rette kur eller behandling, når de har problemer med helbredet eller vægten. De bruger oceaner af tid og penge på kure, medicin og behandling – og alt for lidt energi på at forbedre de vaner og levevilkår, der ofte er årsag til deres problemer.

Når syge mennesker gennemfører de nødvendige forbedringer i deres kost, livsstil og levevilkår, oplever de fleste lindring eller bliver helt raske. Når overvægtige bliver i stand til at ændre de vaner, der har gjort dem overvægtige, bliver de i stand til at tabe sig og holde vægten nede.

Problemet er, at de fleste mennesker finder det umuligt at ændre indgroede vaner, selv når de brændende ønsker det. Derfor begyndte jeg for nogle år siden at udsende tips og små artikler om vanens magt i de gratis nyhedsbreve, jeg udsender på Internettet. Disse artikler og tips er nu blevet uddybet og udgivet i bogform.

"Kunsten at ændre vaner" er en bog der forklarer, hvorfor det er svært, og hvad vi kan gøre for alligevel at klare det.

Omfattende forbedringer i kost, livsstil og levevilkår kan forebygge sygdomme, give øget velvære og forlænge livet – og i mange tilfælde endog resultere i næsten mirakuløs helbredelse. De omfattende ændringer udgør en kolossal udfordring, som de fleste af os ganske enkelt ikke kan klare, medmindre vi lærer kunsten at ændre vaner!


e-bog: 152 sider, kr. 99,-

   

 

Du lærer, hvordan du indfører netop de vaner i dit liv, som gør det lettere for dig at nå det, du ønsker.

Læs mere og køb bogen her


Disse sider er uddrag fra bogen:

Kunsten at ændre vaner:

 

Udtalelser om bogen:

Jeg vil starte med at sige, at bogen "Kunsten at ændre vaner" er nem at forstå, og det er jeg personligt glad for.

Jeg købte bogen for at ændre dårlige vaner. Til at starte med troede jeg bare at man kunne smide de dårlige vaner. Men fandt jo så ud af at man skal erstatte med gode og sunde vaner.

Jeg syntes det er rigtig godt med afsnittene "hvad du gør" og "Eftertanke" efter hvert kapitel. Man kommer virkelig til at tænke over tingene.

Det er 100 % sikkert en bog jeg kommer til at læse mange gange, og jeg har anbefalet bogen til flere.

Med venlig hilsen
Katrine Schwartz


John Buhl har igen skrevet en bog fuld af sund fornuft og lige til at bruge efterhånden som man bliver færdig med at læse et kapitel!

Bogen giver ligefremme og meget brugbare anvisninger på, hvordan man ændrer vaner og vigtigst for mig -- hvordan man i det hele taget kommer i gang!

Jeg havde selv i al for lang tid taget tilløb til et mindre motionsprogram i min lokale svømmehal, men først efter at blive motiveret af de første kapitler i bogen kom jeg endelig i gang. Bogen fik mig til at tro på, at det kunne gennemføres!

John Buhl har gjort det igen og tak for det.

Jørn Winther Haagensen
Glostrup


Her er BOGEN!

Ikke alene er den god og effektiv ved ændring af kropslige vaner, men dens principper kan faktisk anvendes på alle aspekter af livet. Jeg har selv med succes anvendt principperne i dagligdagen.

Fl. Roed
Frederiksberg


Det er en tankevækkende og meget givende bog, især for de mennesker, der har et ønske om at ændre tingenes tilstand. Det værre sig at lave om på sit barns, sine egne eller familiens dårlige vaner.

Den giver gode forklaringer på, hvorfor det er så svært at gøre det man allerhelst gerne vil, men har så forbandet svært ved at få gennemført. Det handler om vanernes magt.

Bogen forklarer med videnskabelige, filosofiske og genkendelige eksempler fra hverdagen, hvorfor det er svært at ændre vore dårlige vaner.

Hvorfor kan det være så svært at tabe bare 5 % af ens samlede kropsvægt? Hvorfor er det så svært at stoppe med at ryge, når man jo bare kan lade være?

Bogen er bygget systematisk op med problemstilling contra problemløsning. Det sidste er naturligvis det sværeste, men der kommer alligevel mange gode ideer og stof til eftertanke om motivation, planlægning og det at turde være anderledes.

Bogen er skrevet til voksne og fokuserer meget på fedme og generel usund livsstil for voksne mennesker, men kan nemt ”oversættes” til børn eller alle familiens medlemmer. Den er som skræddersyet til forældre, der enten gerne vil gøre noget ekstra for deres barns udvikling eller forældre, der allerede er i gang.

Dertil kommer at bogen er krydret med nøje udvalgte citater, der på fineste vis rammer emnerne ind.

John Buhl er en kompromisløs forkæmper for sundhed og bekæmpelse af sygdom med naturlige midler. Og han skal have tak for at give sin viden videre til hvem som helst, og dermed også til forældre, der først og fremmest vil kanalisere den nye viden videre til børnene.
Bogen er ikke skrevet i dette øjemed og det er en skam. Lad mig derfor gøre alt for at denne bogs viden formidles videre til vore børn. Hvis dette gøres med en mors og fars kærlighed og konsekvens, så vil John Buhls bog ”Kunsten at ændre vaner” gøre en forskel. Når det så er sagt, så kan "vi gamle" sagtens blive inspireret. God fornøjelse.

Larz Thielemann; hjerneaktiv.dkSidst revideret 2. april 2006

 

Gratis nyhedsbreve:

Ugeskrift for lægfolk er et gratis nyhedsbrev om sund kost, livsstil mv. Udkommer hver uge via e-mail.
Tilmeld dig her >>

Slankenyt er et gratis nyhedsbrev om overvægt og slankekure.
Tilmeld dig her >>

Vegetarbladet er et gratis nyhedsbrev om vegetarkost. Tilmeld dig her >>


Om overvægt og slankekure
Hvordan slank? (den vigtigste side om emnet)
Den grundlæggende årsag til overvægt
Vægtkontrol
Hurtigere vægttab
Slankenyheder


Hvordan rask?
Gennemgå disse sider i rækkefølge:
Hvordan rask?
1) Spis dig sundere
2) Undgå stimulanser
3) Sov godt
4) Dyrk motion
5) Få nok sol og frisk luft
6) Rask uden medicin


Sygdomme og symptomer
Hvad er sygdom?
Sygdoms trinvise udvikling


Medicin
Lægemidler
Helbreder medicin?
Bivirkninger
Nedtrapning af medicin
Naturmedicin


Om sundhed og velvære
Hvad er sundhed
Kroppens immunforsvar
Den ideelle kost
kost og sundhed


Bøger:

Hvordan Rask?
Bogen beskriver de ændringer i kost, livsstil mv., der styrker kroppens helbredende evner.
Læs mere her.


Kunsten at ændre vaner  | e-bog
En bog om hvorfor det er så svært at ændre vaner, og hvad du gør for alligevel at klare det!
Læs mere her


Zoneterapi - lær det selv | e-bog
Læs mere her


Sikker Slank
Ned i vægt på en sund og sikker måde.
Læs mere her.


Bøger og helseprodukter online

Spar 5 - 30 % på populære kosttilskud, naturlægemidler mv. her: helseonline.dk


Teksterne på nomedica.dk er skrevet/redigeret af John Buhl.

Har du spørgsmål, kommentarer e.l., kan du skrive til mig på john(a)nomedica.dk

 

Copyright Nomedica v/John Buhl. | Persondatapolitik

Vigtige brugerbetingelser: Indholdet på Nomedica.dk er udelukkende til informationsbrug. Oplysningerne må på ingen måde bruges som erstatning for nødvendig lægebehandling. De må ikke og kan ikke bruges som grundlag for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Læs mere her.